5 Eylül 2020 Cumartesi

Geciktirici Haplar

 

Bigman Hap

Geciktirici haplar, Cinsel hayatta erkelerin en çok başına gelen sorunların başında erken boşalma problemi gelmektedir. Erken boşalmanın ise birçok nedeni vardır. En çok bilinen nedeni ise stresten kaynaklıdır. Gün içinde yaşanan stres akşamında cinsel hayatı olumsuz etkileyecektir. Erkeğin bir kere erken boşalması demek ondan sonra süreklilik arz edecektir. Her ilişkide bu durum kafasının bir köşesini kurcalayacak ve yine erken boşalma problemi ile karşı karşıya kalacaktır. Erken boşalma merkezi sinir sistemindeki iki noktanın koordineli çalışmamasından kaynaklı bir sorundur. Fakat artık bu sorunun önüne geçmek mümkündür. Bigman geciktirici hap sayesinde erken boşalmak sorunu tarihe karışıyor.

·        Cinsel istekte ileri düzeyde bir arzulama hali,

·        Penisin tam sertleşmesi,

·        Uzun ilişki süresi

·        Birden fazla ilişkiye girebilme yetisi

·        İki ilişki arasındaki bekleme zamanının yok olması

·        6 ila 8 saat arası yüksek performans

·        Toplam etkisi 24 saat

·        Ertesi günde yorgunluk belirtisi olmaması

·        Tamamen bitkisel içerikli bir olması

Gibi faktörler Bigman hap kullanımını son derece yaygın hale getirmiştir. Hapın vitamin özelliği sayesinde kaybettiğiniz enerji depolanarak yorgunluk hissi yok edilir. Ülkemizde sahtesi yapılmayan hiçbir ürün yoktur. Bu ürünlerin sahtesine denk gelmek istemiyorsanız dikkatli davranmak zorundasınız. Cinsel alışverişlerinizi güvendiğiniz işletmelerden ve bilinen markalardan alın. Bigman hap bütün testlerden başarıyla geçerek satışa sunulmuştur. Tek amacı vardır o da koca adam yapmak.

Bolt Hap

Bolt hap, erkeklerin cinsel ilişkide uzun süre boşalmadan durabilmeleri amacıyla özel olarak üretilmiş bir üründür. Erkekler bu ürünü kullandığı zaman uzun süre boyunca boşalmadan durabilmektedirler. Aslında isterse kısa sürede de boşalabilmeleri mümkündür. Ancak bu onların isteğine bağlı bir durumdur. Buradan aslında şöyle bir sonuç çıkarabiliriz; ne zaman boşalabileceğimize kendimiz karar verebiliyoruz. Bu durumda çoğu erkeğin istediği bir durumdur herhalde.

Erken boşalma sorunu üç şekilde ortaya çıkabilir:

·         Penis vajinal bölgeye girmeden önce boşalma gerçekleşirse bu durum ilerici derecede erken boşalma olarak kabul edilir.

·         Penis vajinal bölgede iken 1 dakika veya daha altı zamanda boşalma olursa orta derece erken boşalma olarak değerlendirilir.

·         Yine penis vajinal bölgede iken ancak 1 ile 5 dakika arası boşalma olursa “erken boşalma" olarak kabul edilir.

Erken Boşalmaya Son

Bolt hap sağlamış olduğu yüksek eroksiyon hissi sayesinde erken boşalma sorununu büyük ölçüde ortadan kaldırmaktadır. Bu hap geciktirici afrodizyak adı verilen ereksiyon takviyesi sağlayan çok çeşitli bitkilerden meydana getirilmiştir. İçeriği tamamen bitkisel özellikli olan bu geciktirici hap doğru kullanıldığı takdirde minimum düzeyde yan etkilere sahiptir.. Erken boşalma sorunu yaşayan genç yaşlı her erkeğin kullanıma uygundur.

Geciktirici bitki özleri içeren bolt hap özellikle geciktirici sprey, geciktirici krem, geciktirici jel gibi geciktirici ürün kullanmaya alışkın olmayan erkeklere özel bir cinsel sağlık ürünüdür.  Herhangi bir doz aşımı olmadığı sürece yan etkisi olmayan bu hap cinsel ilişki sürenizi uzun tutarak ilişki süresince alacağınız hazzı maksimum düzeye çıkaracak.


Boss Hap

Boss hap, erkeklerin en büyük problemlerinden biri olan erken boşalma sorununu çözebilme amacıyla kullanılan bir üründür. Ürün tamamen bitkisel olarak üretilmiş olup, herhangi bir sağlık problemi yaratmamaktadır. Bu hap erkeklerin cinsel ilişkide daha uzun süreli performans sağlamalarını amaçlayarak, erken boşalma problemini büyük ölçüde çözmektedir.

Erken Boşalma Sorununa Etkin Çözüm

Erkeklerde en sık görülen cinsel problemlerden olan erken boşalma, cinsel ilişkide erkeğin kontrolü dışında boşalması olarak nitelendirilmektedir. Bazı durumlarda erkekler henüz cinsel ilişkiye başlama aşamasında bile boşalma sorunuyla karşılaşabilirler. Bu sorun hem erkekler için büyük bir problem olurken hem de bayanla açısında ciddi anlamda cinsel haz alamamak neticesini doğurmaktadır. İşte bu gibi sorunların ortadan kaldırabilmesi için boss hap cinsel deneyimlerin daha uzun ve daha güçlü bir şekilde sürdürebilmesi için tasarlanmıştır.

Hem erkeklerin hem de bayanların cinsel ilişkiden daha fazla hazlar alabilmesi adına vega hap geciktirici özelliğiyle son derece etkili bir formüle sahiptir. Aynı zamanda erkeklerin sadece bir kez değil  birden fazla cinsel ilişki için ereksiyon haline tutmaya yarayan özel bir içeriği vardır. Bu hapın göstermiş olduğu etkileri şu şekilde sıralayabiliriz:

·         Geciktirici etkili bu ürün daha uzun süreli cinsel birleşim olanağı sağlar.

·         Gecikme etkisi nedeniyle partner ilişki içerisinde daha fazla tahrik olur ve orgazma ulaşır.

·         Cinsel birleşimden her iki taraf da  çift olarak daha fazla hazza ulaşır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Penis Pompaları Büyütür Mü?

  Penis küçüklüğü erkeklerin başına dert olan durumlardan biridir. Sadece cinsel hayatı değil, sosyal hayatı da derinden etkileyen penis küç...