15 Temmuz 2020 Çarşamba

Bayanlar Neden Geç Boşalır



Erkekler için boşalma durumu çok daha hızlı gerçekleşirken bayanlar için boşalma doğru bir yol izlenerek sağlanabilir. Bayanlar neden geç boşalır sorusunun cevabı aslında oldukça basittir. Bayanların vücutlarındaki uyarıcı  nokta hem vajinanın içinde bulunmakta buna G noktası denmekte hem de kilitoris adı verilen biyolojik bir organ olan vajinada yer almaktadır. Bu uyarıcı alanlarda bayanlar için oldukça fazla sinir yer almakta ve bayanla cinsel birleşme yaşandığı anda bu alanlara dokunmak daha hızlı bir şekilde boşalmasını sağlamaktadır.

Bayanlar neden geç boşalır dendiğinde her kadın cevabı bilemez ama asıl neden ön sevişmenin kısa tutulması ve bu uyarıcı alanlara gerektiği kadar dokunulmamasıdır. Bayanlar neden geç boşalır sorusunun cevabı bu denli kolaydır. Her erkeğin ön sevişmeyi önemseyerek bayanların sinir uçlarının aktif olduğu alanlarla ilgilenmesi her bayanın boşalmasını kolaylaştıracaktır. Ön sevişme vajina içinde bulunan G noktasının da daha duyarlı hale gelmesini sağlamaktadır. Bu sayede her bayan iyi bir ön sevişme ardından boşalacaktır.

Ülkemizde doğru bir sevişme tarzı olmaması nedeniyle çoğu kadın hayatı boyunca orgazm olmadan yaşar. Doğru bir ilişki ile bayanda erkek kadar mutlu olabilmektedir. Her konuda olduğu gibi bayanların boşalabilmesi de ilgiye bağlıdır. Ve ilgisiz bir sevişmede bayanın orgazm olması imkansız hale gelebilir. Bu nedenle önce bayanları uyarıları alır hale getirmek ardından sevişmeye başlamak gereklidir.

Bayan Uyarıcı Parfümler


Erkekler için bayanların ilgisini çekmek dünyanın işleyişi açısından dahi önemlidir. Doğaya baktığınızda hayvanlarda dahi gösteriş en çok erkeklerdedir. Çünkü amaç doğanın devamlılığı ve birleşme arzusudur. İnsanlarda bu durum şık bir giyim tarzı ve bakımlı olmakla devam etmektedir. Ancak doğada her bayanın ilgisi farklıdır. Ancak bilim adamları kadınların burnunun erkeklerden daha keskin bir şekilde kokuları algıladığını keşfettiğinden beri her kadın sizle ilgilenebilir. Bu nedenle erkeklere yardımcı olmak amacıyla bayan uyarıcı parfümler üretilmiştir.

Bayan uyarıcı parfümler feromon adı verilen bir madde ile beraber üretilmektedirler. Bu sayede özel bir hormon olarak bilinen libido bayanlarda yükselir ve kadın kokuyu aldığı erkek ile daha fazla ilgilenmeye başlar. Çünkü biyolojik olarak tetiklenen bir durumdadır. Libido arttıkça bayanın cinsel aktivite için yönelimi de artacaktır. Bu sayede bir bayanı etkilemeniz çok daha kolay olacaktır. Çünkü hormonlar bir bayan üzerinde oldukça etkilidir. Hormon dengesini etkileyen bir koku sizin için son derece güzel bir cinsel yaşamın ilk aşaması olacaktır.

Bayan azdırıcı parfümler oldukça basit kullanımlara sahiptirler. Bu parfümleri vücudunuza sürmeniz yeterli olacaktır. Bu sayede hızlı bir şekilde bayanları etkilemeye başlayabilirsiniz. Parfümün doğru kadının yanında sıkılması son derece önemlidir.
Bu ürünü eczanelerde bulmanız son derece kolay ve internet üzerinde birçok site satmakta ancak dikkatli olunmalı feromon gerçekten içinde var mı yok mu emin olunmayan bir marka alınmamalı ürün yorumları okunmalı…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Penis Pompaları Büyütür Mü?

  Penis küçüklüğü erkeklerin başına dert olan durumlardan biridir. Sadece cinsel hayatı değil, sosyal hayatı da derinden etkileyen penis küç...