12 Mart 2020 Perşembe

Orgazm Sorununa Çözüm



Orgazm kadın ve erkekler için cinsel birliktelik esnasında ortaya çıkan durumdur. Seksin en önemli durumlarından birisi olup orgazm olunan bütün birliktelikler mutlu sonla bitecektir. Her iki partnerden birisi dahi orgazm seviyesine ulaşamaması durumunda tam anlamıyla seksin verdiği mutluluk yaşanmamış olur. Orgazm olma durumu sadece kadınlar için değil erkekler için de seks esnasında zevkin en doruk noktası olarak tanımlanmaktadır. Erkek hemen hemen bütün birlikteliklerde bu durumu yaşasa da kadınlar için bu noktaya gelmek zaman zaman oldukça zordur. Her birliktelik orgazmla sonuçlanacak diye bir durum söz konusu değildir. Orgazm olmak için gerekli pek çok durum söz konusudur. Orgazm sorununa çözüm için en etkili ürünlerin başında bayan azdırıcı damla ürünleri gelir.

 Orgazm Olamamaya Neden Olan Durumlar


                Kadınların yaşadığı her birliktelikte orgazm olma durumu söz konusu değildir. Bu nedenle bazı ilişkilerinizde orgazm olamadığınızda bu sizde büyük bir sorunmuş gibi bir his uyandırmasın. Bu olası bir durumdur. Orgazm olamamaya neden olan durumlar ise genellikle karşınızdaki bireyle alakalı olup aradıklarınızı onda bulamama durumundan kaynaklanmaktadır. Bu şu şekilde sıralanabilir; hayalinizdeki bedene sahip olmayabilir, sizinle uyum sağlayamıyor olabilir, sizin kadar tecrübeli olmayabilir, çekingen kalma durumu olabilir. Bu sebepler orgazm olamama durumunda başı çeken nedenler arasında görülmektedir. Kamagra jel kullanımı ile sorun büyük oran da çözülmektedir.

                Bir diğer durum ise; kadınlar birliktelik sırasında aktif rol almayı ve yönetmeyi isterler. Ancak yeni yaşanan birlikteliklerde “yanlış anlaşılır mıyım? “ düşüncesi buna neden olmaktadır. Cinsel ilişki esnasında kadının kendini sıkması ve istediği gibi davranamaması da bu duruma neden olabilmektedir.

                Sigara, alkol, uyuşturucu gibi zararlı maddelerin çok kullanılması ileri yaşlarda orgazm olamama durumuna sebep olmaktadır. Bu direkt olarak damar tıkanıklığı oluşmasıyla alakalı bir durumu olup zamanla yaşanan birlikteliklerden zevk almamaya neden olur. Buda cinsel hayatın son bulmasına neden olabilir.

                Uzmanlar tarafından orgazm olamama sorununa neden olan durumlar arasında doğum sırasında vajina bölgesinde oluşan hasarlarda gösterilmektedir. Bu durum zamanında düzgün tedavi edilmez ise buda ileri yaşlarda orgazm olamamaya neden olmaktadır.

Orgazm Olabilmek İçin Yapılması Gerekenler

                Orgazm olabilmek için önemli olan sorunlarınıza çözüm bulabilmektir. Her şeyin başı olan sağlık tüm hayatınız boyunca cinsel yaşantınızda büyük yer tutmaktadır. Bu durumu göz önünde bulundurarak alkol, sigara gibi bağımlılık yapan maddeleri hiç kullanmamak ya da mümkün olduğunca az seviyeye düşürmek gerekmektedir. Böylelikle hayat boyu çeşitli cinsel ilişki sorunlarından uzakta olacaksınız.

                Orgazm olabilmek için yapılması gerekenlerin başında öncelikle partnerinizi sevmek gerekmektedir. Partneriniz ile aranızdaki duygusal bağın kuvvetli olması daha zevkli bir cinsel hayat ve sonucunda da orgazm olabilmeyi getirecektir. Orgazm olabilmek için cinsel hayatınız konusunda partnerinizle iletişim halinde olmanız gerekmektedir. Hayallerinizi süsleyen partnerin karşınızda olması için ona destek olmanız ve o hale gelmesini sağlamak gerekmektedir. Partnerinizin sizi yanlış anlamasını düşündüğünüz noktaları kafanızdan silin ve birliktelik esnasında rahat olun. Sizin böyle davranmanız belki de karşı tarafında ilişkiden daha çok zevk almasını sağlayacak ve hoşuna gidecektir.

                Orgazm olabilmek için yapılması gereken diğer bir durum ise spor yapmaktır. Spor yapmak cinselliğe neden olan hormonların yükselmesini sağlamaktadır. Spor ve egzersiz yapmak bu hormonlarınızın seviyesini artıracak ve sekse doyma noktanız daha düşük olacaktır. Bu sayede sizde birliktelik mutlu ayrılmayı başaracaksınız.

Kegel egzersizleri olarak bilinen çeşitli egzersizlerin yapılması vajinal bölgedeki kasların çalışmasını ve güçlenmesini sağlayacak buda orgazm problemlerinin ortadan kalkmasını sağlayacaktır. Bu egzersizlerden bazılarını anlatacak olursak; idrarınızı yaparken birden kesin ve tekrar yapın bunu iki üç kez yaptığınızda bu bölgedeki tüm kasları kasarak çalışmasını ve güçlenmesini sağlayacaksınız. Bir diğer kegel egzersizi ise; parmağınız vajinaya girimdeyken vajina kaslarıyla içeri çekin ve sonra yine aynı kaslarla itin. Bu egzersizlerin işe yaradığını göreceksiniz. 



Kadınlar Nasıl Daha Çok Zevk Alır


                Bayan ve erkek vücudunun bir araya gelerek bir bütün oluşturduğu ve iki tarafında bu birleşmeden zevk aldığı cinsel ilişkiler ne kadar bir çift aktivitesi olarak gözükse de bayanların ve erkeklerin cinsellik öncesinde, sırasında ve sonrasında yaşadıkları büyük farklılıklar gösteriyor. Yaşanan bu farklılıklar ve cinsel birleşmenin niteliği ise kadınlarda orgazm olamama sorununun en büyük nedenlerinden biri.

                Hem ülkemizdeki hem de dünyadaki uzmanlar kadınların cinsellik sırasında bedensel aktivitelerden daha çok duygusal aktiviteler içerisinde olduklarını kabul etmiş durumdalar. Bu sebeple de kadınlarda orgazm olamama sorunu ve cinsel doyumsuzluk problemleri kendisini genellikle duygusal açıdan tatmin olamayan bayanlar üzerinde gösteriyor.

                Kadınların Cinsellik Anlayışı Etken Nokta


                Birçok bayan cinselliği birçok yoğun duygunun etkisinde yaşamayı tercih ederken erkeklerin cinsel ilişkiye bedensel ve duygusal özellikleri sebebiyle daha fiziksel bakması kadınları cinsel ilişki sırasında yaralıyor ve bu içe kapanıklık durumu kadınların cinsel doyumsuzluk yaşamasına neden olabiliyor.

                Kadınlarda orgazm konusu üzerinde çalışmalar yapan uzmanlar kadınların erkeklerin ilişkiyi bu kadar bedensel görmesinden dahi olumsuz etkilendiklerini ve bu sebepten ilişki sırasında kendilerini partnerlerine bırakamadıkları için doyuma ulaşamadıklarını belirtiyor.

                Bu durumun önüne geçilmesinin en temel yollarından biri şüphesiz ki partnerler arasındaki iletişimin artmasıdır. Bireylerin birbiriyle paylaşımlarını fazlalaştırmak ve cinsellik üzerine beklentilerini konuşabilecekleri ortamlar yaratmak kadınların cinsellikten beklentilerini anlatabilmelerini ve kadınlarda orgazm yaşanma ihtimalini yükselttiğinden çok daha nitelikli bir cinsel yaşama sahip olunmasını sağlıyor.

                Uyarım Noktaları Kadınlarda Orgazm Yaşamanın Anahtarı


                Bayanların da beylerin de fiziksel farklılıkları dolayısıyla vücutlarında kendilerine ait farklı ereksiyon noktaları vardır ve partnerlerinin cinsel birleşme sırasında bu noktalar üzerinde yoğunlaşması cinsel doyumu en üst düzeye taşıyacak ve kadınlarda orgazm sorunlarını büyük ölçüde ortadan kaldıracaktır. Bu noktalar arasında en çok bilineni ise G noktasıdır.
                Vajina yapısına göre farklılık gösterebilen G noktasını keşfedebilen bir partner ile olan bayanlar cinsel doyumsuzluk sorunları yaşamayacak ve kolaylıkla ilişkilerinde doyuma ulaşabileceklerdir.

                Ön Sevişmeye Dikkat Edilmeli


                Bayanların cinsel ilişkilerdeki duygusal yapılarının göz önünde bulundurulmasının en önemli yollarından biri de ön sevişme ve aşk oyunlarıdır. Güzel bir fantezi ile birleşen ve yeterli uzunlukta olan bir ön sevişme kadınlarda orgazm yolunu açarken dünya üzerinde yapılan araştırmalar da ön sevişmenin uzun olduğu ülkelerde bayanların daha çok cinsel doyuma ulaştıklarını ve cinsellikten keyif aldıklarını gösteriyor.

                Bu durumu kolaylaştırmanın en iyi yollarından biri istekleri açıkça konuşabilmekten geçiyor. Cinselliğin kadınlar arasında hala bir tabu olarak görülmesi de birçok kadının cinsel doyumsuzluk yaşamasının önemli nedenleri arasında. Partnerlerinden istediklerini ve beklediklerini söylemek noktasında çekinen bayanların cinsel birleşmede tatmin olamamaları da kadınlarda orgazm eksikliğinin en önemli nedenlerinden biri.

                Bayanların kendilerini anlatabilmeleri ve istediklerini daha kolay söyleyebilmeleri için utanç kalıplarını yıkmaları büyük önem taşıyor ve bunu yapabilmenin en iyi yollarından biri de istek arttırıcı ve azdırıcı ilaçlar kullanmak. Bayanlara kendilerini rahat hissettiren bu ilaçlar hem partnerlerini daha kolay yönlendirebilmelerini hem de cinsel birleşme sırasında utanma duygusundan sıyrılarak şehvetli bir birleşim yaşayabilmelerini sağladığı için cinsel tatmin çok daha kolay bir hale geliyor.
                Afrodizyak etkisi taşıyan bu ürünlerin bayanlara kendilerini ilişki sırasında daha rahat hissettiriyor oluşu aynı zamanda orgazm olamama sorununun düşünülmesine ve bu soruna cinsel ilişki sırasında yoğunlaşarak kaliteli birleşim yaşanamamasına da engel olduğundan daha önce yaşanmamış cinsel deneyimlerin önünü açıyor ve cinsel tatmini en üst seviyeye çıkarıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Penis Pompaları Büyütür Mü?

  Penis küçüklüğü erkeklerin başına dert olan durumlardan biridir. Sadece cinsel hayatı değil, sosyal hayatı da derinden etkileyen penis küç...