10 Mart 2020 Salı

Cinsel İlişkide Başarısızlık Kabusu





Cinsel ilişkilerin en zor yanı korkuların ve endişelerin üstesinden gelememektir. Cinsel ilişkilerimizde bu durumlardan kurtulduğumuzda ancak mutlu birliktelikler ve mutlu bir cinsel hayat yaşayabiliriz. Cinsel ilişkilerde başarısızlık kabusunu yenmek için gerekirse bazı ilaç takviyeleri alınabilir. Ayrıca uygulanan daha pek çok yöntemde söz konusudur. Kendi başınıza üstesinden gelemediğiniz durumlarda bir uzmandan da yardım alabilirsiniz. Cinsel ilişkilerde başarısızlık korkusu her iki birey tarafından da yaşanabilmektedir. Cinsel ilişkilerde başarısızlık kabusundan kurtulabilmek adına her birey için farklı yöntemler söz konusudur.

Erkeklerde Cinsel İlişkide Başarısızlık Kabusu


                Erkeklerde cinsel ilişkide başarısızlık kabusu kadınlara göre daha düşüktür. Ama bu oran ülkelere ve hatta şehirlere göre bile değişiklik göstermektedir. Genel olarak Türkiye de erkeklerde cinsel ilişkide başarısız olma korkusu diğer ülkelere göre daha düşüktür. Erkekler genelde cinsel ilişkide başarısız olma korkusunu partnerini mutlu edememekten korkmaktan yaşar. Bunun nedeni de partnerinin zevklerini tam bilmemekten, erkeğin kendini nerede durduracağını bilmemesinden de kaynaklanmaktadır. Ayrıca ilk ilişki yaşayan erkeklerde de sıklıkla görülen bu kabusu atlatamayan erkekler devam eden cinsel hayatlarında da bazı sorunlar yaşamaktadır. 
     
                Erkeklerin bu tür sorunlarını bir an önce gidermeleri ve kafalarında bir sonraki ilişkide de aynı sorunu yaşayacakları düşüncesini çıkarmaları gerekmektedir. Bir sonraki ilişkiye başarısızlık kabusu ile giren erkek birey yüksek bir ihtimalle bu ilişkide de başarısızlıklar yaşayacak, tutuk ve çekingen tavırlar izleyerek partnerini mutlu edemeyecektir. Bu nedenle bu sorunların ilk ilişkiye, ilk heyecana veya o kişiyle yaşanan ilk birlikteliğe özgü bir durum olması gerektiğinin bilinmesi gerekmektedir. Başarısızlık kabusu erkek bireyler de sertleşememe problemi olmak üzere beraberinde diğer cinsel sorunları da getirmektedir.

                Cinsel ilişkide başarısızlık kabusun da erkeklerin bir diğer sorunu çevresinde bulunan diğer erkeklerdir. Erkeklerin kendi aralarında yaptığı sohbetlerde konuşulan konulardan etkilenen erkeklerin kafalarında bir takım soru işaretleri oluşabilmektedir. Bu sorularda sizin başarısız olmayacaksanız da bu kabusu yaşamanıza neden olacaktır.

                Sertleşememe problemi nedeniyle cinsel ilişkide başarısızlık kabusu yaşayan erkek birey bazı bitkisel ilaç destekleri ile bu sorununu aşabilir. Ayrıca günümüzde cinsel gücü artırıcı pek çok ürün bulunmaktadır. Bu tür ilaçlar sayesinde başarısızlık kabusunu aşmanız daha kolay olacaktır.


Kadınlarda Cinsel İlişkide Başarısızlık Kabusu


                Kadınlar her konuda olduğu gibi cinsel ilişki konusunda da oldukça titiz davranmaktadırlar. Kadınların en büyük özelliklerinden bir tanesi oldukça fazla ayrıntıcı olmalarıdır. Ayrıntıya çok fazla takılırlar ve bunun partnerleri tarafından fark edilmesini isterler. Cinsel birliktelikler öncesinde kadınlar fazlaca süslenirler. Giyimlerine daha fazla özen gösterirler. Geceye özgü parfümler sıkarlar. Ve bunun erkek birey tarafından fark edilmesini isterler.

                Kadınların yaptıkları hazırlıkların erkek tarafından fark edilmemesi durumu kadınların cinsel ilişkide başarısızlık kabusudur. En büyük kabusları bu olan kadınların bu ayrıntılarını gözden kaçırmamak gerekir. Yapılan hazırlıkların farkında olunmadığında kadın kendini bu konuda başarısız görecektir. Erkeğini mutlu edemediğini ve onun zevklerine hitap etmediğini düşünecektir. Bu da kadınlar açısından cinsel ilişkide yaşayacakları en büyük kabuslardan bir tanesidir.

                Kadınların diğer bir başarısızlık kabusu ise orgazm olamama durumudur. Bu duruma neden olan pek çok sebep bulunmaktadır. Orgazm olamamanın baş sebebi olarak psikolojik sorunlar görülmektedir. Veya buna neden olan bir diğer durum kadınların yaşadıkları ilk ilişki olmasından da kaynaklanabilir.
                Kadınların cinsel ilişkide başarısızlık kabuslarından biriside ilk gece ilişkisidir. Erkeğinin beklentilerine cevap verememe korkusu, ne yapacağını bilememe heyecanı, nerede duracağını tahmin edememe korkusu gibi pek çok endişeleri bulunmaktadır. Bu Kabusu yaşamamak için kamagra jel gibi etkili ürünlerin kullanımı büyük katkı sağlar.



Cinsel İlişkide Endişelerinizden Kurtulun


Cinsel ilişkilerde ortaya çıkan sorunlar sizin günlük yaşantınızı da etkileyecek ve mutsuz olacaksınız. Bunları aşmak için bu sorunların üstesinden gelmeniz gerekmektedir. Cinsel ilişki sadece mutu olmak için yapılır. Bunun olması için doğru partneri bulmak veya bulduğunuz partnerle aranızda duygusal bir ilişki olması gerekmektedir. Cinsel ilişki de bazı endişeleriniz sizin o ilişkiden istediğiniz zevki alamamanıza neden olur. Bu endişeleri aştığınız zaman ancak mutlu bir cinsel birliktelik sağlayabilirsiniz.

Kadınların Cinsel İlişkide Endişeleri


                Kadınların cinsel ilişkide pek çok endişeleri bulunmaktadır. Bu durum onları huzursuz ettiği gibi karşıdaki partneri de olumsuz etkileyecektir. Bu endişelerden bir tanesi kadınların hayatlarında en önemli gördükleri ilk gece endişesidir. İlk gece kadınlar için kan gelip gelmeme endişesi ile doludur. Bu durum çoğu birlikteliğin ilk gece olumsuz sonuçlanmasına hatta ilk gece bir cinsel birlikteliğin olmamasına neden olur. Bunun yanı sıra kadınların ne yapacağını bilememe durumu da oldukça endişe verici olmaktadır. Bu endişelerden kurtulmak mutlu bir cinsel hayatı da beraberinde getirecektir. Mutlu bir cinsel hayat ise beraberinde mutlu beraberlikler ve mutlu yaşam sağlayacaktır.

                Cinsel ilişkide endişeleri oluşturan diğer bir durum ise psikolojik sorunlar ve çevreden aklınızın içini dolduran insanlardır. Artık günümüzde her şey rahatlıkla çözüme kavuşturulabilmekte ve internet üzerinden aradığınız her şeyi bulabilmektesiniz. Kulaktan dolma bilgiler yerine daha araştırmacı olmak ve bir uzmandan yardım almak sizin için daha faydalı olacaktır. Ve cinsel ilişki endişelerinizden kurtulmanızı sağlayacaktır. Karşınızdaki partnerinize karşı açık sözlü olmak, rahat davranmak sizi yanlış anlamasından ziyade daha mutlu bir cinsel ilişkinizin olmasını sağlayabilir.

                İleri yaşlarda ortaya çıkan cinsel ilişki endişeleri ise daha çok kadının artık erkeği tarafından beğenilmediği ve beğenilmeyeceği endişesidir. Bu tamamen sizin aranızdaki duygusal bağ ile alakalıdır. Partnerinizle aranızdaki sıkı duygusal bağlar ve yılların verdiği hatıraları düşünmek bununda önüne geçmek için yeterlidir.

Erkeklerin Cinsel İlişkide Endişeleri


Erkekler cinsel ilişkide kadınlara oranla daha az endişelidir. Bu durum erkeklerin cinsel birlikteliklerde daha rahat olmasını sağlar. Ancak kadınını mutlu edememe ihtimalini düşünen erkek bireylerde huzursuz bir ilişkiye girerler. Ve eğer erkeğin ilk ilişkisi ise bunun verdiği heyecanla erken boşalması durumunda kadınını yeterince mutlu edemediği düşüncesine kapılır. Bunu çok büyük sorunlar haline getirmeyen partnerler zamanla bunun üstesinden gelebilmektedir. Ancak bu düşünceyle bir sonraki ilişkiye giren birey yine aynı sorunu yaşadığında bu durum psikolojik olarak erken boşalma sorununu doğurmaktadır. Ve bu da önüne cinsel birlikteliklerde kadınını tatmin edememenin verdiği huzursuzlukla birlikte çığ gibi büyüyen bir sorun haline gelmektedir. Cinsel ilişki endişelerinden kurtulan erkek birey zamanla daha başarılı olacak ve kadınını mutlu etmeyi başaracaktır.

                Cinsel birliktelik tamamen psikolojik uyartılar ve tahrik olmalar sonucu ortaya çıkmaktadır. Ve yine cinsel ilişkilerde sorunların %90ını psikolojik sorunlar oluşturmaktadır. Aslında birlikteliklerin çoğunda oluşan bu sorunlar yine bireyler tarafından rahatlıkla çözülebilmektedir. Bu sorunların üstüne gitmek, olumlu düşünmek bir dahaki ilişkide böyle olmayacağını düşünmek çoğu zaman sorunların çözülmesini sağlayacaktır. Bunun yanı sıra cinsel ilişkideki endişelerinizin çözümü olarak yine bir uzmandan yardım almanızda sizi rahatlatacaktır.

                İnternet üzerinde araştırarak okuyacağınız pek çok yazı ile endişelerinizden kurtulabilirsiniz. Sizin yaşadığınız bu kuşkuları mutlaka daha önce başkaları da yaşadı ve bunları ilk yaşayan siz değilsiniz. Bu sorunların tamamının çözümünün olduğunu unutmayın. Endişe duyduğunuz konular aslında çok basit sorunlar olduğunu zamanla sizde anlayacaksınız ve çözüme kavuştuğunu göreceksiniz.       

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Penis Pompaları Büyütür Mü?

  Penis küçüklüğü erkeklerin başına dert olan durumlardan biridir. Sadece cinsel hayatı değil, sosyal hayatı da derinden etkileyen penis küç...