9 Şubat 2023 Perşembe

Kayganlaştırıcı Jeller

 


Kayganlaştırıcı jeller ne işe yarar? Cinsel ilişki esnasında karşılaşılan önemli sorunlardan biri de kuruluk sorunudur. Vajinada meydana gelen kuruluk problemi cinsel ilişkilerde sık rastlanabilen bir durumdur olup böyle bir durumun sonucunda cinsel ilişki için yeterli kayganlık sağlanamamaktadır. Vajinada yeterli ıslaklığın sağlanamadığı durumlarda bu durum özellikle bayanlar açısından çok sancılı ve can yakıcı olduğu gibi, erkekler içinde yeterli kayganlık olmadığı için alınan zevk minimuma iner. 

Aşırı sürtünme ve zorlanmadan dolayı peniste tahriş cilt yaralanmaları meydana gelmektedir. Kayganlaştırıcı jeller bu sorunu tamamen ortadan kaldıran cinsel sağlık ürünleri olarak kullanılır.

Bayanların korkulu rüyası olan vajinal kuruluğun belli başlı nedenleri vardır. Yeteri kadar uyarılamama, vajinal floranın bozuk olması, vajinal hastalıklar gibi jinekolojik durumlar ve kimi zaman psikolojik sorunlar bu duruma sebep olmaktadır. Vajinal kuruluğun elbette bir tedavisi mevcuttur. Bunun için bir jinekoloğa başvurmak ve yardım almak izlenebilecek en iyi yoldur.

Ancak, kuruluğun tedavi sürecinin tamamlanmasına kadar cinsel ilişkinin devamlılığı açısından kayganlaştırıcı jeller kullanılabilir. Kayganlaştırıcı jeller tamamen doğal olup zararsız ve yan etkisizdir. Bu sebeple kullanıcılar tarafından istenilen bölgeye istenildiği kadar uygulanabilmektedir.

Kayganlaştırıcı Ürün Çeşitleri

Kayganlaştırıcı jeller pek çok çeşit olarak üretilmekte olup meyve aromalı  ve değişik kokulu bitkisel içeriklerden meydana gelmektedir. İçeriğinde su bazlı ve yenilebilen gibi isteğe göre farklı seçenekler ile üretilmektedir. Kayganlaştırıcı jeller online eczane satış yerleri, yerel eczanelerde, seks shop olarak tabir edilen mağazalarda ve bu tarz cinsel sağlık ürünü satan firmaların sitelerinden satın alınabilmektedir. Elbette jelleri alırken orijinal ürün olmasına ve Sağlık Bakanlığı’ndan onaylı olmasına dikkat etmeliyiz.

Kayganlaştırıcı Kremler

Bir cinsel ilişki için olmazsa olmazlardan biri bayanlarda bulunan ve vajinal bölgede gerçekleşen sıvılaşmadır. Bu sıvının olmadığı zamanlarda yoğun ve aşırı sürtünmeden dolayı cinsel organların sıkıntı yaşamaları söz konusu olabilmektedir. Ancak şu var ki içinizde mevcut olan yoğun enerji azaldığında işte o zaman acılar ve cinsel organlarda meydana gelen yaralanmalar ortaya çıkacaktır. Bu tahrişler ilk başlarda kabuk bağlar ve geçmesi hemen hemen bir hafta almaktadır.

Böyle bir durum ile karşılaşmamak için her zaman hazırlıklı olmak ve vajinal ıslanmanın olmadığı veya azaldığı durumlarda vakit kaybetmeden kayganlaştırıcı kremler ile takviye yapıp cinsel sıvının yerini tutmasını sağlamaktır. Kayganlaştırıcı kremler cinsel ilişki esnasında kullanılması gerekli olan ürünlerdir. Bunun nedeni kayganlaştırıcı kremlerin bir süre sonra kuruyabilmeleridir.

Vajina bölgesine kayganlaştırmak için asla kozmetik içerikli kremler, vazelin, zeytinyağı, sıvı sabun tarzında ürünler kullanılmamalıdır. Kayganlaştırıcı kremler genel olarak (yukarıda değindiğimiz rahatsızlığın olmadığını varsayarsak) cinsel ilişkilerin hızını arttırmaya yönelik kullanılmaktadır. Bu etkiyi gösterebilmesi için ise penise sürülmesi gerekmektedir. Kayganlaştırıcı kremi cinsel ilişkilerden birkaç dakika önce kullanmanız yeterlidir. Erkekler penislerini erekte hale getirdikten sonra kremi her yere eşit bir şekilde sürmelidirler. Bunun sebebi, her yere eşit dağılmamış kayganlaştırıcı krem hislerde ciddi sorunlara yol açabilmektedir.

Kayganlaştırıcı kremler kullanılırken kesinlikle fazla kullanılmamalı ve muhakkak Sağlık Bakanlığı’ndan onaylı olmalıdır. Çünkü onaylı ürünler kullanılması önerilen dozajlara sadık kalındığı takdire, ürünün sağlığa zarar vermediğini kanıtlamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Penis Pompaları Büyütür Mü?

  Penis küçüklüğü erkeklerin başına dert olan durumlardan biridir. Sadece cinsel hayatı değil, sosyal hayatı da derinden etkileyen penis küç...