20 Haziran 2020 Cumartesi

Penis Geliştirme Yolları




Bir erkek için en önemli şey cinselliktir aslında. İnsanlığın en başından beri bu his her birey için en özel duygu olarak yaşanmaktadır. Nitekim günümüzde de cinsellik partnerin evliliğini ve birlikte uyum içinde hareket etmelerini sağlayan bir yoldur. Bazı erkekler penislerinin boyundan şikayetçidir. Penis geliştirme yolları uygulayarak daha büyük bir penise sahip olmak için çaba sarf ederler.

Aslına bakılırsa tıp günümüzde hayli ilerlemiştir. Bu durum bu konuda da erkeklere yardımcı olmaktadır. Piyasa da bulunan bir çok kaliteli ilaç ile penis büyütmek mümkündür. Buna ek olarak pompa ve belli düzenekler kullanılarak da bu işlem sağlanabilir. Penis geliştirme yollarına bakacak olursak ilk önce bitkisel içeriğe sahip olan ilaçları tavsiye edebiliriz. Penisin yapısında bulunan kaslara etki ederek kasların gelişmesini sağlayan ilaçlar ile penisinizi büyültmeniz mümkündür. 

Kendiniz de egzersiz yaparak penisinizi büyütebilirsiniz. Bunun için penisi çekme ve bırakma gibi yollar mevcuttur ama doktorlar bunu önermiyorlar. Kaslara zarar verdiği düşünülmekte. İnternet üzerinden araştırma yaparak tüm dünyada kullanılan üstün yeteneklere sahip ilaçlarını bulmalı ve yorumlardan yola çıkarak bu ilaçları belirlenen süre içinde aksatmadan kullanmalısınız. Tabi ki anında etki edeceğini beklemeyin. 3 ay gibi bir süre ara vermeden bu bitkisel ilaçları mutlaka kullanmalısınız. Neticelerinde penis boyunuzda uzama göreceksiniz. Kanıtlanmış olan yolları tercih etmek sizin için her zaman en doğru seçim olacaktır.

Vega 100 Hapı



Ereksiyon ya da başka bir ifadeyle sertleşme karmaşık bir mekanizmanın sonucudur. Bu olayın meydana gelmesinde, beyin, omurilik, sinirler, kan damarları, penis düz kası ve hormonlar yer almaktadır. Sertleşme için, görüntü, düşünme, dokunma, koku, ses veya bunların birleşimi sonucu uyarılma gerekmektedir. Uyarı sonucu beyin penisin sinirlerine aktive edici sinyaller gönderir. Beyinden gönderilen sinyaller ereksiyon halkalarına ulaşır. Sinyallerin etkisiyle penis dokusu gevşer ve atar damarlar genişler. Penis dokusu gevşeyip, atar damarlar genişleyince ereksiyon halkalarına gelen kan miktarı artar ve bunun sonucunda penis genişleyip boy olarak uzar. 

Bu kanın penisten uzaklaşmasını sağlayan toplardamarlar gönderilen sinyaller sayesinde kapanır ve kan penis içerisinde hapsolur. Bu durum cinsel uyarının devam etmesi ve sertlik düzeyinin devam etmesini sağlamaktadır.

Yukarıda anlattığımız durumun herhangi bir ayağının eksik olması durumunda ereksiyon gerçekleşmeyecek ve sertleşme sorunu olarak nitelendirilen durum ortaya çıkacaktır. Bu durum çoğunlukla psikolojik olmakla birlikte bazı durumlarda cinsel bir hastalığın habercisi olarak da görülebilmektedir. Sertleşme sorunu günümüzde en çok karşılaşılan sorunlardan biri olmakla birlikte tedavisi aslında çok kolay olan bir rahatsızlıktır. 

Bu rahatsızlığı atlatabilmek çeşitli ereksiyon ilaçları olsa da en etkili ve kesin çözüm sağlayan ilaç Vega 100 hapı ‘ dır.

Vega 100 hapı sildenafil denilen bir madde içermektedir. Sildenafil sertleşme bozukluğu tedavisinde kullanılmaktadır. Sildenafilin aksiyon mekanizması, genelde hücreler içerisinde reaksiyonları hızlandıran bazı enzimleri engellemektedir. Bu enzim engellendiğinde vücudun çeşitli kan damarları rahatlamaktadır.

Vega 100 hapı içeriğinde bulundurduğu sildenafil sayesinde 36 saate kadar ereksiyon desteği sağlamaktadır. Ürünün herhangi bir yan etkisi bulunmamaktadır. Vega 100 hapı cinsel ilişkiden 20-30 dakika önce alınmalıdır. Su ile kullanımı etkilerini daha iyi göstermekle birlikte emilerek de kullanılabilir ve tok karnına içilmelidir. Vega 100 hap kullanımı esnasında kesinlikle alkol ve alkol içerikli içecekler tüketilmemelidir. Bu durum hapın etkilerini göstermesini minimuma indirmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Penis Pompaları Büyütür Mü?

  Penis küçüklüğü erkeklerin başına dert olan durumlardan biridir. Sadece cinsel hayatı değil, sosyal hayatı da derinden etkileyen penis küç...