12 Haziran 2020 Cuma

Ferolle Parfüm





Ferolle parfüm, Bir ''kadın'' olarak karşı cinsin sizi tanımadığından hatta tanıyamadığından mı şikayetçisiniz? Sizi anlamadıklarından, çoğu zaman bencilliklerinden, yüzeysel olmalarından mı şikayetçisiniz? Belki de sözlerinizin önemsenmemesi, görmezden gelinmekten sıkıldınız? Hangisi? Bu soruları cevaplamadan önce, siz ''kadın'' olarak kendinizi ne kadar tanıyorsunuz bunu soralım. Gelin sizinle iç dünyanıza bir yolculuğa çıkalım.

 ''Şehirli kadın'', bu terim sizi yansıtan her olguyu kapsıyor. Çalışkan, mücadeleci, şehrin kurtlar sofrasında kariyer yapmaya çalışan, azimli ve çoğu zaman da yorgun bir kadını ihtiva ediyor. Ama bir yandan da tüm bu zorlu şartları sırtlanmışken aşkı, mutluluğu ve huzuru arayan bir kadın.  Kendinizi çoğu zaman bastırılmış, engellenmiş ve hayal gücü kısıtlanmış da hissedebilirsiniz. Statünüz, bulunduğunuz toplum ve şartlar sizi içine hapsedilmiş bir dünyaya itiyor olabilir. Ama unutmayın hayal dünyasında özgürsünüz!

 Size içinizdeki savaşçı ve özgür kadını serbest bırakabileceğiniz, hayal dünyanızı harekete geçirebileceğiniz bir krallık sunsaydık? Bu krallıkta sadece sizin egemenliğinizde olsaydı? Kendinizi tüm o kimliklerden kurtarıp sadece ''özgür bir kadın'' olarak tanımlayabileceğiniz, cinsel kimliğinizi özgürce sergileyebileceğiniz bir dünya. Kullandığınız dil bile sadece size özgü olmalı. Bu dünyada partneriniz tarafından anlaşılıyorsunuz; eşiniz veya sevgiliniz sizi can kulağı ile dinliyor çünkü tüm ağırlıklardan kurtulup kendiniz olabiliyorsunuz.

 Unutmayınız ki sağlıklı bir ruh hali ve sağlıklı bir beden sağlıklı bir cinsel hayatın getirisidir. Uzmanlar yaptıkları araştırmalarda pek çok kadınsal rahatsızlığın temelinde bastırılmış, uygulanmayan veya yanlış uygulanan bir cinsel hayatı işaret eder. Bu yaşantınızı renklendirmek ve hareketlendirmek partneriniz kadar sizin de sorumluluğunda. Cinselliği bir tabu olarak görüp kendinizi ve partnerinizi sıkıntıya sokmayın; eğlenceli, sağlıklı ve mutlu bir hayatın kapılarını aralayabilir. Bayan uyarıcı ürünleri, tam da bu dünyayı evinizin ortamına taşıyor. Sizi, hayal gücünüzü aktif hale getiriyor. Bu bağlamda kendinize, kişiliğinize ve beklentilerinize en uygun ürünü seçmek sizin inisiyatifinizde. Lakin önemli bir noktayı atlamamanızı öneririm; bu ürünler aynı zamanda birer sağlık ürünü kapsamındadır. Bu yüzden sağlık ve tıp bilgileri ihtiva eden, güvenilir internet sitelerinden, eczanelerden vb.  temin edilmelidir. Aksi takdirde içeriğini bilmediğiniz ürünlerin kimyasal zararlarına maruz kalabilirsiniz. Cinselliğin bir sağlık durumu olduğunu unutmayın.

Afrodizyak İçerikli Parfümler 


Her alanda olduğu gibi cinsellik alanında da uzmanlar hem kadın hem de erkeğin hayattan daha fazla keyif alabilmesi ve sağlıklı bir yaşantı sürebilmesi için çalışmalar yapmaktadırlar. Afrodizyak içerikli ürünler bu bağlamda üretilmekte ve satışa sunulmaktadır. Çağlar boyunca pek çok gıda, bitki ve koku bu sektör için araştırılmış, yapılandırılmış ve uygulanmıştır. 19. Yüzyıla kadar erkekler bu arenanın hedef kitlesi olurken günümüzde kadınların da cinsel hayatını hareketlendirmek ön plandadır. Bayan uyarıcı ürünleri başlığı ile çok ve çeşitli ürün geniş bir yelpazeyle tüketicinin talebine sunulmaktadır. Bu sektörün belki de en ilginç ve gizemli ürünü hoş kokulu, bayan uyarıcı jel parfümler dir. En etkililerinden biri de ferolle parfüm ürünüdür.

Afrodizyak olan bu uyarıcı parfümler kadının iç dünyasını hareketlendirirken aynı zamanda hayal gücünü de aktifleştirerek kendini daha rahat ve özgür ifade etmesine yardımcı olur. Güvenmekte zorluk çekeceğiniz ve içeriğini bilmediğiniz kimyasal damlalardan, ağız yoluyla alınan ilaçlardan ve uzman onayı almamış olan maddelerden uzak durarak afrodizyak parfümleri deneyebilirsiniz. Bazen çok büyük ve çözümü zor zannettiğiniz bir sorunun çaresi sizi hoş kokusuyla sarmalayan bir ''parfüm'' olabilir!


Feromon Parfümler


Değinilmesi gereken bir başka ayrıntı ise bu tür parfümlerin nasıl ve hangi sıklıkla kullanılması gerektiğidir. Öncelikle afrodizyak etkili,  bayanlara özel bu parfümleri iki kategoride inceleyelim. 1. Karşı cinsin ilgisini çeken afrodizyak parfümler; tarihi çok eskiye dayanan bu türün ilk örnekleri erkek arıları kovana çekmek amacıyla kraliçe arının yaydığı hormonel bir kokudan esinlenerek yapılmıştır. 2. Kadınlara özel üretilmiş afrodizyak parfümler; bu tür genellikle heyecan arttırıcılığı kanıtlanmış bitki ve çiçeklerden üretilmiştir. Nasıl kullanılmalıdır?

Normal parfümlerde olduğu gibi çok yoğun kullanmaktan kaçının çünkü fazla ve ağır kokular istenilen etkinin tam tersini bırakabilir. Kararında ve az miktarda uygulamanız en doğru sonucu verecektir. Bileklerinizin iç kısmına, kulak arkanıza ve şah damarın geçtiği oyun bölgenize az miktarda uygulayın. Bu bölgelerden geçen damarlar kokuyu doğru ve net bir şekilde dışarı yansıtır. Saç uçlarınıza ve kıyafetlerinizin en çok hareket eden bölgelerine de uygulamak bu afrodizyak parfüm dışarıya net yansıtacaktır. Günde bir kaç kez uygulamanız yeterli olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Penis Pompaları Büyütür Mü?

  Penis küçüklüğü erkeklerin başına dert olan durumlardan biridir. Sadece cinsel hayatı değil, sosyal hayatı da derinden etkileyen penis küç...